Naša Misija i Vizija

Hadži Branko Branivuk Miletić

dipl. Ekonomista 


Rođen sam 10.07.1985. u Šapcu. Svoje znanje sam sticao od 2005. u Rusiji, od 2009. u Nemačkoj, Švajcarskoj, Italiji, Francuskoj, i mnogim drugim zemljama. Radno iskustvo vredno pominjanja počinje internacionalnom karijerom 2006. radom za kompaniju Elgra Kazanj Rusija People Menagment. Nakon toga, karijeru sam gradio od 2008. u Atom Energo Montage - konzorcijum srpsko-ruske kompanije, od 2012. Stucki Wine, Menagment - Zurrich Švajcarska. Zatim sam od 2016. zvanično privrednik u mojoj Srbiji - C.E.O. Golden Advice D.O.O. koji prodajem 2018. i konačno osnivam, rukovodim i razvijam edukaciju Alfa Projekta, u prostorijama Alfa Centra za edukaciju i lični razvoj.


Kompetencije

Od ranog detinjstva i analiziranja problema u porodičnim odnosima od kojih je jedna bila i moja, uz 8 godina rada sa mladima iz pretežno razvedenih porodica sam stekao saznanja i iskustva koja moje čitaoce mogu učiniti otpornim na većinu porodičnih problema, a samim tim i spremnim za srećan život!

Misija i Vizija našeg tima!

Moja i svrha našeg tima je da iskustvom i stečenim znanjem utičemo na podizanje kvaliteta porodičnog života svih naših čitalaca i polaznika.

Naša mislija je da svaki naš čitlac nakon pročitanog teksta bude upućen u veštine i saznanja, čija primena donosi ispunjenje, sreću i blagostanje nama i našoj deci.